Tvättmaskinsreparationer Örebro

De flesta av oss kan nog relatera till de där stressiga stunderna när man har bråttom och behöver rena kläder och tvättmaskinen har gått sönder. Utöver den vardagliga stressen och den ständiga kampen för att få ihop livspusslet så borde en inbokning av en tvättmaskinsreparation vara det minst irriterande att tänka på.

Den enkla sanningen är att trasiga tvättmaskiner är som regel en enkel sak för oss på Svensk Vitvaruteknik och något som vi vanligtvis kan åtgärda väldigt snabbt. Vi prioriterar verkligen att alla våra kunder ska få en snabb och stressfri upplevelse när de beställer en tvättmaskinsreparation i Örebro från oss. Normalt sett kan vi skicka ut en tvättmaskinsreparatör till din angivna adress i Örebro med väldigt kort varsel. Oavsett vad som orsakar felet kommer våra specialister snabbt att byta ut de trasiga delarna så att maskinen fungerar som vanligt igen.

KONTAKTA OSS!

Tvättmaskinsreparationer i Örebro som du kan lita på

Först och främst, att försöka laga en tvättmaskin utan att man egentligen inte vet vad man bör göra kan leda till mer skada än nytta. Ett mycket säkrare alternativ är att anlita en professionell tvättmaskinsreparatör. Våra auktoriserade vitvaruspecialister har stor erfarenhet av att laga alla tvättmaskiner från Electrolux koncernens samtliga varumärken, Electrolux, Husqvarna, Elektro Helios, AEG, Zanussi och Volta.

De kan snabbt utföra en felsökning och därefter verkställa rätt åtgärder så att tvättmaskinen fungerar som vanligt igen. Efter felsökningen kommer de att veta exakt vad felet är och ge dig ett rättvist prisförslag som du då kan tacka ja eller nej till.

När våra tvättmaskinsreparatörer har hittat felet kan de bland annat:

  • Reparera och byta ut felaktiga ledningar
  • Byta ut elektriska filter
  • Byta ut dörrhandtaget
  • Testa och montera vattenventiler
  • Testa och montera tryckbrytare
  • Testa och montera centrifug och termostater

Boka in oss så snabbt som möjligt så kommer din tvättmaskin snart att köra med maximal prestanda igen. Varmt välkommen att ta kontakt med oss på 019-27 45 40.

Övriga orter där vi är verksamma inom Electrolux service och tvättmaskinsreparationer

Örebro, Karlstad, Arboga, Karlskoga, Kristinehamn, Kumla, Hallsberg, Askersund, Kopparberg, Nora, Hällefors