Reparationer av Torktumlare i Örebro

De flesta hushållen är mycket beroende av en torktumlare då de knappast vill ha tvätt hängandes över stora delar av bostaden. Det är lätt att ta torktumlaren för givet, men när den slutar att fungera och kläderna är droppvåta då får man ett annat perspektiv.

Om din torktumlare har gått sönder kontakta gärna oss på Svensk Vitvaruteknik. Vi har varit verksamma i mer än 15 år inom reparationer av torktumlare i Örebro och kan snabbt skicka ut en erfaren vitvarureparatör till din bostad för att felsöka och laga apparaten. Våra auktoriserade vitvaruspecialister har stor erfarenhet av att laga alla torktumlare från Electrolux koncernens samtliga varumärken; Electrolux, Husqvarna, Elektro Helios, AEG, Zanussi och Volta.

 

KONTAKTA OSS!

Vanliga problem med Torktumlare

  • Kläderna torkar inte ordentligt. Om du märker att det tar längre tid än vanligt att torka dina kläder kan vara det vara något så enkelt som att luddfällan behöver rengöras, så kontrollera först luddfällan och rengör den vid behov. Om detta inte förbättrar situationen, kontakta gärna oss.
  • Torktumlaren vibrerar för mycket. Mycket starka vibrationer kan orsaka överdrivet slitage på stötdämparna och leda till att de går sönder i förtid. I vissa fall kan vibrationerna till och med resultera i att motorn lossnar. Kontakta en vitvarureparatör omgående, innan det uppstår värre skador som kan kräva betydligt kostsammare reparationer.
  • Ovanliga / konstiga ljud. Om din torktumlare avger ett gnisslande eller malande ljud bör det inte ignoreras, utan i stället tas på stort allvar. Det gnisslande ljudet kan vara resultatet av att det är mekaniska delar som gnuggar mot varandra, vilket i sin tur orsakar slitage på dessa delar. Utan korrekt Electrolux service / vitvaruservice kan en eller båda delarna gå sönder helt och hållet.
  • Trumman roterar inte. Detta kommer definitivt att kräva en erfaren vitvarureparatör. Drivremmen behöver med största sannolikhet bytas ut.
  • Överhettning, torktumlaren blir för varm. Detta kan bero på begränsat luftflöde eller problem med värmeelementet eller termostaten. Vänligen var försiktig, om detta inte åtgärdas kan det utgöra en brandrisk.
  • Torktumlaren värmer inte upp tillräckligt. Om du tror att din torktumlare inte avger tillräckligt med värme för att torka dina kläder ordentligt kan det signalera att det är ett problem med värmeelementet.

Laga Torktumlare i Örebro

Om du känner igen något av de ovanstående felen med din torktumlare, eller om det är något annat fel som ej är listat ovanför, varmt välkommen att kontakta oss på 019-27 45 40. Oroa dig inte, våra Electrolux vitvaruspecialister kan vanligtvis laga alla torktumlare snabbt och effektivt.

Övriga orter där vi är verksamma inom Electrolux service och reparationer av torktumlare

Örebro, Karlstad, Arboga, Karlskoga, Kristinehamn, Kumla, Hallsberg, Askersund, Kopparberg, Nora, Hällefors