Diskmaskinsreparationer Örebro

Om du behöver laga en Electrolux diskmaskin, kylskåp, frys, tvättmaskin eller annan vitvara i Örebro har du absolut kommit till rätt ställe. Vi på Svensk Vitvaruteknik är ett professionellt service- och reparationsföretag för Electrolux koncernens samtliga varumärken, Electrolux, Husqvarna, Elektro Helios, AEG, Zanussi och Volta.

Ända sedan starten år 2006 har vår övertygelse varit att våra kunder förtjänar att få prisvärda Electroluxservicetjänster enligt bästa möjliga kvalitetsstandard. Vi strävar alltid efter att betjäna varje kund med en serviceupplevelse i toppklass och vi garanterar alltid alla arbeten som vi utför.

KONTAKTA OSS!

Laga Diskmaskin – snabba service- och reparationstjänster av diskmaskiner

Vi har stor förståelse för att det ofta är bråttom när en diskmaskin eller annan vitvara har gått sönder och vi gör alltid vårt bästa för att skicka ut en erfaren Electrolux specialist och diskmaskinsreparatör så snabbt som möjligt. Våra diskmaskinsreparatörer i Örebro är väl bemästrade med alla olika varumärken och modeller av Electrolux koncernens diskmaskiner och övriga vitvaror.

Vår målsättning är att vi ska kunna vara på plats och laga diskmaskinen redan samma- eller nästkommande dag från det att du har bokat in en diskmaskinsreparation av oss. Kunder som letar efter professionella diskmaskinsreparatörer i Örebro har såklart flertalet olika företag att välja mellan. Däremot om du väljer att anlita oss är vi övertygade om att du kommer att bli helt nöjd och att vi fortsättningsvis kommer att vara ditt absoluta förstahandsval.

Övriga orter där vi är verksamma inom Electrolux service och Diskmaskinsreparationer

Örebro, Karlstad, Arboga, Karlskoga, Kristinehamn, Kumla, Hallsberg, Askersund, Kopparberg, Nora, Hällefors