Värmepumpar Örebro

Ska du installera en värmepump i Örebro? Vi på Svensk Vitvaruteknik är verksamma inom försäljning, reparationer, värmepumpservice och värmepumpinstallationer i Örebro och även över stora delar av Värmlands län och välkomnar dig gärna att överväga oss. Vi kan snabbt skicka ut en certifierad tekniker till din fastighet för att utföra en platsanalys och därefter sammanställa ett kostnadsfritt offertförslag gällande en värmepumpinstallation i Örebro med omnejd.

KONTAKTA OSS!

Vi samarbetar med Electrolux, Toshiba, LG och GREE och saluför hela deras sortiment av luftvärmepumpar i Örebro vilket säkerställer absolut högsta kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser. Faktum är att du kan känna dig fullkomligt trygg med att du kommer få en luftvärmepump och en värmepumpinstallation i absolut toppklass när du ger uppdraget till oss.

Varför en luftvärmepump?

Det finns såklart en anledning till att luftvärmepumpar är så extremt populära i Örebro och i övriga delar över hela Sverige. Den absolut avgörande fördelen med en luftvärmepump är dess energieffektivitet gällande hur värme överförs från husets utsida till insidan, särskilt vid kallare väderlek.

Luftvärmepumparnas smarta tillvägagångssätt innebär att det krävs väldigt lite energi för att värma upp ett hus och för att producera varmvatten, vilket i sin tur innebär reducerade driftskostnader och mindre miljöpåverkan. Exempelvis för bostäder som endast har direktverkande el så kan man spara väldigt mycket i uppvärmningskostnader med en högeffektiv luftvärmepump – i vissa fall ända upp till 70 %!

Installera värmepump i Örebro och dra av 30 % av arbetskostnaden med ROT-avdraget

Om du äger bostaden där värmepumpinstallationen utförs så har du rätt till 30 % i ROT-skatteavdrag. Värmepumpsinstallatören kommer att dra av 30 % på själva arbetskostnaden och du som kund betalar sedan resterande belopp. Själva arbetet för värmepumpinstallationen omfattar samtliga arbetsmoment vid värmepumpinstallationen.

Har du några frågor om luftvärme och installationer av luftvärmepumpar i Örebro?

Kontakta gärna oss på Svensk Vitvaruteknik via kontaktformuläret på sidan https://vitvaruteknik.se/kontakt. Vi har svaren på dina frågor och du kan även boka in ett kostnadsfritt möte tillsammans med våra certifierade tekniker för att diskutera en eventuell värmepumpsinstallation i Örebro. Vi utför även reparationer av värmepumpar och värmepumpservice i Örebro området med omnejd.

 

Övriga orter där vi är verksamma inom försäljning, reparationer, värmepumpservice och värmepumpinstallationer:
Örebro | Karlstad | Arboga | Karlskoga | Kristinehamn | Kumla | Hallsberg | Askersund | Kopparberg | Nora | Hällefors