Värmepumpar Kristinehamn

Värmepumpar i Kristinehamn? Då har du kommit rätt – vi på Svensk Vitvaruteknik har många års erfarenhet inom försäljning, värmepumpservice och värmepumpinstallationer i Kristinehamn och välkomnar gärna fler av Kristinehamnsborna till oss. Vårt löfte till dig är att vi kommer att leverera en högeffektiv luftvärmepump från Electrolux, Toshiba, LG eller GREE och en värmepumpinstallation och kundservice i absolut toppklass. Du kan känna dig trygg med att vi kommer att vara med dig hela vägen – från val av luftvärmepump och ända fram till den slutgiltiga värmepumpinstallationen för din bostad eller företag i Kristinehamn.

KONTAKTA OSS!

Installera värmepump i Kristinehamn och dra av 30 % av arbetskostnaden med ROT-avdraget

Om du äger bostaden där värmepumpinstallationen utförs så har du rätt till 30 % i ROT-skatteavdrag. Värmepumpsinstallatören kommer att dra av 30 % på själva arbetskostnaden och du som kund betalar sedan resterande belopp. Själva arbetet för värmepumpinstallationen omfattar samtliga arbetsmoment vid värmepumpinstallationen.

Varför Svensk Vitvaruteknik?

Vårt primära fokus ligger alltid på att leverera högsta kvalitet gällande både utförande och kundservice. Faktum är att de företag som primärt fokuserar på att erbjuda det lägsta priset kan bara göra det genom att ge låga löner till outbildade människor som vanligtvis inte kan leverera samma kvalitetsarbete, vilket också innebär en stor risk för kunderna.

Detta behöver du inte oroa dig för när du anlitar oss på Svensk Vitvaruteknik för en värmepumpinstallation i Kristinehamn. Vi gör alltid vårt absolut yttersta för att våra kunder ska få maximalt med värde för sina pengar och att alla våra affärer ska avslutas vänskapligt och med total kundnöjdhet – då detta också leder till återkommande affärer för oss.

Vi är auktoriserade återförsäljare av luftvärmepumpar från Electrolux, LG, Toshiba och GREE vilka är optimala för det svenska klimatet och kommer att säkerställa att du får ett behagligt inomhusklimat året runt oavsett utomhustemperatur. Om du vill ha mer information om våra luftvärmepumpar, värmepumpservice och värmepumpsinstallationer i Kristinehamn med omnejd – ta kontakt med oss via kontaktformuläret på sidan https://vitvaruteknik.se/kontakt.

 

Övriga orter där vi är verksamma inom försäljning, reparationer, värmepumpservice och värmepumpinstallationer:
Örebro | Karlstad | Arboga | Karlskoga | Kristinehamn | Kumla | Hallsberg | Askersund | Kopparberg | Nora | Hällefors