Värmepumpar Arboga

Letar du efter en professionell och certifierad installatör av värmepumpar i Arboga? Vi på Svensk Vitvaruteknik erbjuder ett helhetskoncept och kan hjälpa dig med hela processen – vi saluför luftvärmepumpar från Electrolux, Toshiba, GREE och LG och utför även reparationer, värmepumpservice och värmepumpinstallationer i Arboga med omnejd.

KONTAKTA OSS!

Varför en Luftvärmepump för din fastighet i Arboga?

Om du är i processen att bygga en ny bostad eller om du har i åtanke att uppgradera ditt befintliga värme- och kylsystem, borde du definitivt överväga en luftvärmepump. Tack vare nya tekniska framsteg är luftvärmepumpar ett utmärkt val, speciellt för det kalla nordiska klimatet. Faktum är att en effektiv luftvärmepump värmer upp ditt hus och vatten genom att använda den redan befintliga utomhusluften och kommer säkerställa att du till en låg kostnad får ett behagligt inomhusklimat oavsett utomhustemperatur.

Till skillnad från exempelvis en bergvärmepump så är luftvärmepumpar betydligt billigare att installera då det ej krävs borrning eller att man installerar värmeslingor i marken. Beroende på olika faktorer som exempelvis bostadens storlek och befintligt värmesystem kommer att avgöra hur mycket pengar som du kan spara med en luftvärmepump, men i vissa fall går det att spara ända upp till 70 % i uppvärmningskostnader!

Varför ska du välja Svensk Vitvaruteknik för en värmepumpsinstallation i Arboga?

Svensk Vitvaruteknik skiljer sig från många andra eftersom vårt företag primärt fokuserar på kompetens och kvalitet, vilket är relativt ovanligt i dagens affärsvärld där företagsvinster oftast betyder mer än att leverera det bästa värdet för kunderna. Vårt primära fokus är och kommer alltid att vara att leverera toppkvalitet inom allt som vi gör. När du anlitar oss för att installera en värmepump i Arboga så säkerställer du högsta kvalitet gällande hela processen – hela vägen från val av en högeffektiv luftvärmepump och ända till den slutgiltiga värmepumpinstallationen i din fastighet i Arboga.

Installera värmepump i Arboga och dra av 30 % av arbetskostnaden med ROT-avdraget

Om du äger bostaden där värmepumpinstallationen utförs så har du rätt till 30 % i ROT-skatteavdrag. Värmepumpsinstallatören kommer att dra av 30 % på själva arbetskostnaden och du som kund betalar sedan resterande belopp. Själva arbetet för värmepumpinstallationen omfattar samtliga arbetsmoment vid värmepumpinstallationen.

Boka in ett kostnadsfritt hembesök
Har du några frågor om våra värmepumpinstallationer i Arboga? Om du vill ha svar på dina frågor och för att få mer information om de luftvärmepumpar som vi saluför och våra värmepumpinstallationer i Arboga så kan du boka in ett förutsättningslöst möte tillsammans med oss. Du kan ta kontakt med oss genom att fylla i kontaktformuläret på sidan https://vitvaruteknik.se/kontakt.

 

Övriga orter där vi är verksamma inom försäljning, reparationer, värmepumpservice och värmepumpinstallationer:
Örebro | Karlstad | Arboga | Karlskoga | Kristinehamn | Kumla | Hallsberg | Askersund | Kopparberg | Nora | Hällefors