Sverigepumpen

Sverigepumpen har ett brett sortiment av värmepumpar och luftvärmepumpar. De har, tillsammans med återförsäljare som oss, försett över 300 000 svenska bostäder med effektivt och behagligt inomhusklimat sedan de startade år 1989.

Välj Sverigepumpen tillsammans med Svensk Vitvaruteknik – ett tryggt, ekonomiskt och miljövänligt val för ditt inomhusklimat.

Köp luftvärmepump från Sverigepumpen
Örebro & Karlstad

Vi vill hjälpa dig i Örebro, Karlstad och närliggande tätorter, till ett mer energieffektivt hem med hjälp av en luftvärmepump från Sverigepumpen.

Genom att installera en Sverigepumpen luftvärmepump kan du sänka dina elkostnader och därmed rädda både din plånbok och klimatet. Deras högeffektiva värmepumpar har mängder med inkluderade tillbehör och bra garantier, för att du som kund ska kunna känna dig trygg i ditt val av uppvärmning.

Sverigepumpen ger dig generöst med tillbehör

Med en värmepump från Sverigepumpen får du vad vi menar är marknadens bästa och mest generösa paket med tillbehör. När du köper en luftvärmepump från Sverigepumpen får du:

  • Värmepumpstak – smidigt och anpassat tak som skyddar utedelen av din värmepump
  • Värmeisolering – skydd mot värmeförlust som gör pumpen effektivare
  • Pumprent – ett rengöringskit för din värmepumps innedel
  • Rörskydd – undvik slitna rör och fåglar som hackar på röret
  • Premium-X luftreningsfilter – kombinerat kol- och microfilter som absorberar föroreningar i luften
  • 5 års Garanti & Försäkring – garanterad trygghet och åskförsäkring i 5 år
Varför ska man välja en luftvärmepump från Sverigepumpen?

När du väljer en luftvärmepump från Sverigepumpen får du en värmepump av hög kvalitet, med god energieffektivitet, som ger dig en trygghet i att allt fungerar som det ska. Du får även marknadens troligtvis bästa paket med tillbehör, som är noga utvalt för att passa vårt Skandinaviska klimat.

Anledningen varför du ska köpa en luftvärmepump är för att minska energiåtgången i din bostad, genom effektivare uppvärmning. Detta sparar både din plånbok, men även klimatet.

Genom att välja en luftvärmepump från Sverigepumpen får du en minskad kostnad för elförbrukning. Denna kostnad står ofta för ca. 40-60% av ett hushålls elförbrukning.

Hur fungerar en luftvärmepump från Sverigepumpen?

En luftvärmepump från Sverigepumpen (och andra tillverkare) utnyttjar energi som finns lagrad i luften, och omvandlar den till värme. Värmepumpar använder sig av ett slutet system med gas (köldmedium). Genom att ändra trycket på detta, med hjälp av en kompressor, så kan man skapa värme på ett energieffektivt sätt.

Under sommarhalvåret, när man istället vill ha kyla, så används samma luftvärmepump istället för luftkonditionering.