Om Svensk Vitvaruteknik – Electroluxservice

Svensk Vitvaruteknik AB i Örebro utför Electroluxservice för Electrolux koncernens varumärken, Electrolux, Husqvarna, Elektro Helios, AEG, Zanussi och Volta.

Vi på Svensk Vitvaruteknik sköter service, installation, reservdelar och tillbehör för köks-, städ- och tvätt utrustning till Electrolux, Husqvarna, ElektroHelios, Zanussi, Volta och AEG.

Vi har Sveriges största samlade expertis och dokumentation uppkopplat online i vårt datasystem. Vårt arbetsområde innefattar Örebro,Karlstad,Arboga,Karlskoga,Kristinehamn,Kumla,Hallsberg,Askersund,Säffle,Arvika,Årjäng,Kopparberg,Nora,Hällefors m.fl. Ring för att kontrollera om det är vi som sköter service på er ort.

Vi på Svensk Vitvaruteknik sköter service, installation, reservdelar och tillbehör för köks-, städ- och tvätt utrustning till Electrolux, Husqvarna, Elektro-Helios, Zanussi, Volta och AEG. Vi är för närvarande 12 stycken medarbetare varav 8 är tekniker 1 är installatörer och 3 jobbar på kundtjänst.

Här på sidan kan du bland annat beställa service, installation, kontakta oss och fråga om reservdelar. Reservdelar kan även inhandlas i vår reservdelsbutik på Radiatorvägen 7 i Örebro.