Om Svensk Vitvaruteknik – Electroluxservice

Svensk Vitvaruteknik AB i Örebro utför Electroluxservice för Electrolux koncernens varumärken, Electrolux, Husqvarna, Elektro Helios, AEG, Zanussi och Volta.

Vi på Svensk Vitvaruteknik sköter service, installation, reservdelar och tillbehör för köks-, städ- och tvätt utrustning till Electrolux, Husqvarna, ElektroHelios, Zanussi, Volta och AEG.

Vi har Sveriges största samlade expertis och dokumentation uppkopplat online i vårt datasystem. Vårt arbetsområde innefattar Örebro, Karlstad, Arboga, Karlskoga, Kristinehamn, Kumla, Hallsberg, Askersund, Säffle, Arvika, Årjäng, Kopparberg, Nora, Hällefors m.fl. Ring för att kontrollera om det är vi som sköter service på er ort.

Vi på Svensk Vitvaruteknik sköter service, installation, reservdelar och tillbehör för köks-, städ- och tvätt utrustning till Electrolux, Husqvarna, Elektro-Helios, Zanussi, Volta och AEG. Vi är för närvarande 12 stycken medarbetare varav 8 är tekniker 1 är installatörer och 3 jobbar på kundtjänst.

Här på sidan kan du bland annat beställa service, installation, kontakta oss och fråga om reservdelar. Reservdelar kan även inhandlas i vår reservdelsbutik på Radiatorvägen 7 i Örebro.